De Loze Visser is al sinds jaar en dag een bekende naam in en rondom Renesse. Het heeft al verschillende locaties gekend in Renesse, zoals op het strand bij de Wilhelmina overgang. Nu is het gelegen aan de Hoogen- boomlaan en draait al weer 9 jaar op volle toeren mee. Na een aantal jaar onder Jan en David, heeft Jan sinds 2014 het schip verlaten en is daar een jongere generatie voor in de plek gekomen.

Hoofdgerechten Vlees

Hoofdgerechten Vlees
Schnitzel
Lekkere grote schnitzel van 270 gram geserveerd met een citroentje.
Leckeres großes Schnitzel, 270 Gramm, serviert mit Zitronenscheibe.
15.50
Kipsaté: “De Loze Visser”
Zelf gemarineerd kipsaté zoals altijd.
Selbst mariniertes Hähnchen-Saté, wie schon eh und je.

14.00

Vlees Trio 300 Gram 
Kogelbiefstukje, Varkensoester, Kipfilet omwikkeld met spek 
Mariniertes Beefsteak, schweine steak Hähnchenfilet mit speck 

18.00

Gewokte Teriyaki vlees
Stukjes varkenshaas met wokgroenten
mit schweinesteak und wok Gemüse.

16.50

Varkenshaas medaillons
In onze overheerlijke licht pittige Javaanse saus en lekker gekruid.
In unsere schmackhaften, gleich gewürzten Java-Sauce 

16.50
Kogelbiefstuk
Hollandse biefstuk met een zacht zoete smaak.
Holländisches Beefsteak mit leicht süßlichem Geschmack.
16.90
Kleiner hoofdgerecht?
Half hoofdgerecht
Keuze uit Kipsaté, Schnitzel of Varkenshaasmedaillons.
Auswahl aus Hähchen-Saté, Schweineschnitzel oder Schweinemedaillons.
9.50
Al onze gerechten worden geserveerd met Salade, Mayonaise en wisselend garnituur.
Alle unsere Gerichte werden mit Salat, Mayonaise und wechselnden garniture serviert.

Saus naar keuze:
Pepersaus, Champignonsaus, Jutter perzik saus 
Pfeffersauce, Champignonsauce, Jutter-Pfirsich sauce 

Extra saus
Gebakken champignons
0.75
1.00

Hoofdgerechten Vis

Hoofdgerechten Vis

Gebakken mosselen
Gefruit met rode ui en paprika gebakken in kruidenboter en heerlijk gekruid met spekjes 
Gegratene Muscheln mit roten Zwiebeln und Paprika in Kräuterbutter beraten un lecker gewürzt unt Speck 

15.90

Zalm
Sappige Zalmmoot omhuld met spek en een kruidencoulli
Scheibe Lacht umwickelt mit Katenspeck und Kräutern.

16.25

Gamba Java
Schoongemaakte Gamba’s volgend geheim recept. Laat u verrassen!
Geputzte Gambias nach Geheimrezept, lassen Sie sich überraschen!
16.50
Gewokte vis curry
Gewokte stukjes vis en groenten in overheerlijke curry met taugé.
Fisch und Gemüse aus dem Wok mit schmackhaften Curry uns Sojasprossen.

15.75

Vispannetje
Vis, Gamba’s en Mosselen in een krachtige saus gegratineerd in de oven.
Fisch, Gambias und Muscheln in Kräutersauce im Ofen überbacken.

18.00

Vis Mix
Mooie filet van zalm, een kabeljauw en een sliptong.
Ein schönes Salm-Filet, ein Kabeljau-Filet end eine Seezunge.
18.50
 
 
Kleiner hoofdgerecht?
Half hoofdgerecht
Keuze uit Gebakken mosselen, Gamba Java of Gamba in de knoflookolie.
Auswahl aus Gebratenen Muscheln, Gambias Java, oder Gambas in Knoblauchöl.
9.50
Al onze gerechten worden geserveerd met Salade, Mayonaise en wisselend garnituur.
Alle unsere Gerichte werden mit Salat, Mayonaise und wechselnden garniture serviert.
Saus naar keuze:
Hollandaise saus, Vissaus, Remouladesaus, Mosterdsaus, Knoflooksaus, Cocktailsaus.
Sauce Hollandaise, Fischsauce, Remouladensauce, Senfsauce, Knoblauchsauce, Cocktailsauce.
Extra saus
0.75