De Loze Visser is al sinds jaar en dag een bekende naam in en rondom Renesse. Het heeft al verschillende locaties gekend in Renesse, zoals op het strand bij de Wilhelmina overgang. Nu is het gelegen aan de Hoogen- boomlaan en draait al weer 9 jaar op volle toeren mee. Na een aantal jaar onder Jan en David, heeft Jan sinds 2014 het schip verlaten en is daar een jongere generatie voor in de plek gekomen.

Voorgerechten

Koude voorgerechten
Stokbrood
Met onze eigen gemaakte kruidenboter.
Mit unserer selbstgemachte Kräuterbutter.
3.00
Tapenade
Met diverse broodsoorten en smeersels.
Mit diversen Brotsorten und Aufstrichen.
4.50
Trio van Vis
Gerookte zalm, gebakken forel en tonijn op toast.
Lachs, Forelle unf Thunfisch auf Toast.
8.20
Carpaccio
Van de ossenhaas overheerlijke truffelmayonaise en oude kaas.
Vom Filetsteak mit Trüffelmayonaise und gereiften Käse.
8.40
Hollandse Garnaaltjes
Verse noordzee garnaaltjes met een zelfgemaakt frisse cocktailsaus.
Holländische Garnelen mit selbstgemachte Cocktailsauce
8.25
Kleine Salades
Keuze uit onze salades, als voorgerecht. Geserveerd met brood.
Wählen Sie aus unseren Salaten Als Vorspeise mit Brot serviert.
8.25
Vleesplateau
Heerlijke soorten plakken vlees met brood en olijfolie.
Minimaal 2 personen
Verscheidene leckere Fleischsorten in Scheiben met Brot und Olivenöl.
Minimal 2 personen
7.50 p.p.
Tapas
Overheerlijke verschillende koude en warme kleine hapjes met brood.
Minimaal 2 personen
Verscheidene schmackhafte kalte und warme Häppchen met Brot.
Minimal 2 personen
8.25 p.p.
Warme voorgerechten
Tomatensoep
Oud-Hollandse tomatensoep met gehaktballetjes.
Alt-holländische Tomatensuppe mit Fleischbällchen.
5.50
Gegratineerde Uiensoep
Met brood en kaas, gekookt in Heineken Oud Bruin.
Mit Brot und Käse, gekocht in Heineken Oud Bruin Bier.
6.25
Wisselend Soepgerecht
Vraag ernaar bij de bediening, of kijk op de bordjes.
Fragen Sie die Bedienung oder schauen Sie auf unsere Tafeln.
5.00
Warme Geitenkaas
Smeuïge geitenkaas omwikkeld met spek en honing.
Ziegenkäse in einem Mantal aus Speck und Honig.
5.00
Gamba’s in knoflook olie
Gamba’s zijn schoongemaakt in knoflook getrokken olie.
Geputzte Gambias in Knoblauchöl.
7.25
Gegratineerde Mosselen
Mosselen met paprika, krachtig gekruid in de oven met kaas.
Müscheln met Paprika, Zwiebeln und um Ofen mit Käse gratiniert.
7.50
Gegratineerde Champignons
Gebakken in kruidenboter, afgegratineerd in de oven.
In Kräuterbutter gebacken, im Ofen gratiniert.
7.50